Nettl Breda

Nettl Breda

mkb-platform voor creativiteit

Als je als MKB-organisatie geen bureau, geen eigen creatieve professionals, geen kennis, tijd, of budget hebt, dan kan het lastig zijn om goede creatieve content te creëren en te produceren. Om daarmee vervolgens communicatiemiddelen te maken die jouw merk laten opvallen. En jou de ruimte geven je te concentreren op jouw business.

Schaf alvast een waardebon aan
Hieronder staat een drietal waardebonnen ter waarde van € 100,-. Kies degene die je wil aanschaffen om snel aan de slag te kunnen met web, print of sign (klik op de afbeelding):

Locatie

 Breda

Telefoonnummer

COD-NB Waardebon - Sign

COD-NB Waardebon - Web

COD-NB Waardebon - Print

Creativity In Translation

Creativity In Translation

Commerciële en literaire vertalingen (NL-EN)

Ik ben Eva, student in Literary Translations in Norwich, Engeland. Maar door de corona-crisis ben ik tijdelijk thuis in Breda en heb ik voldoende tijd om je te helpen. Creativity in Translation (CIT) is in te zetten voor het vertalen van verschillende soorten teksten voor bedrijven, maar ook voor het vertalen van korte verhalen, gedichten en boeken.

CIT Woordenbonnen
Heb je een tekst te vertalen van Nederlands naar Engels, of andersom? Gebruik dan nu de Woordenbon 1000, 3000 of 5000 (voor teksten van 1.000 tot 5.000 woorden) en ik ga voor je aan de slag. Meteen of op een later moment, want het tegoed blijft een jaar geldig. Klik op één van  onderstaand plaatjes of de link om de gewenste Woordenbon te bestellen.

Locatie

Breda